Mys söndag!!

Igår va världens mysigast söndag jag haft på väldigt väldigt länge!! Åkte till Sollentuna, till Angelica och Hampus :) Min underbara gudson! Trodde han hade glömt bort mig efter att vi inte sett på länge men icke! Guld pojken va överlycklig hela dagen, som sin mor och jag likaså. Saknar dem så mycket.... Usch va jag är en dålig människa!! Har inte träffat dem på kanske 3 månader.. Inte okey!
Det ska vi iallafall ändra på :)


Sova?!?

Varför ska det vara så svårt att sova?? Visst att jag bor ute i buschen och är för det mesta hemma själv.... Men kom igen! Klockan är seriöst kvart i fyra, på MORGONEN och jag är inte ens trött!! Sitter på nedre våningen tittar på Gilmore Girls och dricker riktig Coca-Cola (för en gångs skull) med Lotta på övervåningen helt avslagen!!
Så ni vet så är fröken Lotta Sollen en FANTASTISK person!! Kommer ut hit till Tyresö, efter 10 timmars pass, köpte med sig Pan Pizza, Ben & Jerry samt Colan, tittar på Charlie St Cloud som man bara gråter till och sen dog hon! Fantastiskt!!!

Iallafall.... Ska väl försöka räkna får eller kossor.. Kanske elefanter?? Hmm.. Vi får se :):)


Superbowl!

Jo men då va denna pass över. 14-06.45. FANTASTISKT! Superbowl va sjukt kul att jobba :) Andra året i rad. Sweet!

Väntar på bussen i Gullmarsplan som ska ta mig hem för att sova några timmar.
Säger God Natt då!


Mamma!

Vilken underbar mamma man har :) kom hem till mamma igår kväll runt 23.00 och så fick man middag :) bistec à los pobre! Sjukt gott!!
Plus så hade Carro gjort en sjukt god kärleksmums... Mumma!

Nu ligger jag på soffan och myser med ziggy och Carro innan jobbet.

Idag blir det superbowl!!


RSS 2.0