091206

Morgon!
Det är inte ens en God morgon, utan en morgon! Vakna helt död, seg, trött, arg, förbannad och trött!!!! Usch fy o blä! Ibland så förstår jag inte hur folk tänker... Helt sjukt.
Kan börja med att jag kom till jobbet som vanligt.. Allt va cool-lugnt. Inte så mkt som vi hade trott. Jätte mysiga sällskap där alla va glada och nöjda... Det enda som "krånglade" till det va att vi hade fullbokad matsal och bokningen hade glömt ett sällskap på 5 personer. De va från Norge och hade bokat 3 rätters middag i Oktober!! Men till slut så löste vi det på följande sätt: Herrarna fick vänta i puben i ca 1 timme. Under den timmen hann jag röjja halva julbords maten, sillen och laxen och så dukade jag upp åt dem. Alla mina sällskap hade redan hunnit till efterrätten =)
De va lite roliga, herrarna från norge... Han som hade bokat då, han va jätte nöjd med allt. Maten, servicen och allt. Hans kommentar va: "Tråkigt att vi fick vänta på vårat bord så länge.... men det va positivt. För annars hade vi inte gått till puben och träffat svenska flickor!" Hur klockrent som helst ju!
Anyway! Vart klara vid 1 tiden.. Bytte om och satte oss på personalbordet. Drack lite röd vin, Colomé Malbec sen köpte vi lite mousserande vin, Prosecco och sen avslutade vi kvällen med en Heiniken. Underbart!
Som vanligt så fastnade man till stängning. Tog tåget som gick 5 i 5. Träffade en massa konstiga nissar på väg hem... Va hemma vid halv 6 tiden iallafall.
Nu kommer vi till den punkten där god morgon blev morgon!
Jag ska då upp kl 10! No problem... Somnar nästan på direkten när jag hör en telefon i hallen ringa. Och den slutar inte ringa heller. Sen ringer min telefon vid 6, fel nummer. Fine! Det kan jag köpa. Men att man sen som fel nummer messar... Kom igen.
Mess nr1: Hej tänkte fråga dig, du hette gisella va. Jobbar du på casinot?
Svar: Ja jag heter gisela. Nej det gör jag inte. Jobbar på engelen. Varför?
Mess nr2: Nej trodde du jobbade där. Då va de fel person ja fick nr till.. För de nån person ja träffat där d därför. Hur gammal e du? Vilket land e du ifrån?
Svar: okey. Tråkigt att du fick fel nummer. God natt!
Mess nr3: A ok.. :( trodde du va från peru? Och att de va rätt person.

Då svarade inte jag. Höll på att somna om igen när telefonen i hallen ringer igen och igen och igen. Då är jag två sekunder ifrån att kasta ut den från balkongen när min telefon ringer! Jo då är det mongo-nissen igen.
Ehh... hej. Jag heter Mattias, hur gammal e du?
Jag svarade 21 skitsurt och fråga vem han va...
Aha... okey. Då har jag kommit fel. Tack för att du sa hur gammal du va. Klick!
Då blir man inte lite grinig. Sista gången när han ringde då va klockan halv 7 på morgonen. Somnade inte förrän vid 7 och blir påhoppad kl halv 10 av morsan. Hon stal en halvtimme från mig =( grrr...
Det lustiga är när jag tänker tillbaka så lät mongo-nisse som om han va typ 15 år, inte äldre. Han lät liten och rädd... Hehehe
NEJ! Försöker få tag på Cazzandra från jobbet. Ska hem till hennes nya lägenhet i Skanstull och hjälpa henne måla! Woho!!
Hörs senare! Byee!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0