JENNIE!!!!!!!!!

Men då! Glömde nämna att sötnosen Jennie har kommit hem till Sverige idag. Hon skickade ett mess:

Hej Sverige! Nu är jag hemma igen. Puss på er alla. Sov gott mina söta!




"Day Run"

Jaha då... Då har man precis kommit hem efter en lång, hård dock rolig 14 timmars pass. Idag va det väldigt mycket att stå i. Salt karen fylldes på, vi dukade med dukar, salt och kaffetillbehör, servetter, bestick, lyktor, såser samt ketchup. (Senap och peppar kommer förmodligen imorgon. Vi städade bort allt, dammsög och skurade hela lokalen, torkade av alla mässing stänger. Då va övervåningen typ klar. Sen började vi med undervåningen =)
Där va typ inget färdigt. Alla möbler bar vi in från lagret dvs. soffor, bord, stolar och barstolar. Vi dukade, putsade och hann nästan klart tills gästerna kom.
Hahaha... Jag va i min egna lilla värld och tog bort tejp från mässing stängerna när vi öppnade dörrarna. Då va det bara o springa o byta om.

Gästerna fick buffe som innehöll: 2 olika sorters Hotwings, ribs, 2 olika sorters korv, pasta, små potatisar, caesarsallad, coleslaw, nachos, 4 olika dipper och massa exotiska frukter typ 3 olika meloner, vindruvor, annanas m.m.
Alla fick drinkbiljetter i dörren. Efter det fick de köpa dricka för special pris. Som vanligt sprang jag runt som en dåre och bara njöt medan vissa andra tyvärr gick runt och klaga en massa. Hur som helst så hade jag det underbart. Gick runt och mös med alla, snacka skit och skojja en massa med gästerna, bråka med disken så jag kom närmare dem. De e mina tre änglar =) Noor, Fadde och Patu. Däremot dog man till slutet. Och nu kommer jag somna på två röda.

Imorrn blir det lika lång om inte längre dag. Träffas 10 då barrista utbildningen börjar därefter möte då vi får veta mer om hur vi ska jobba och så....

Fy va kul det kommer bli =)=)=) Woho!!!
God Natt mina kära!

VECKANS LÅT!

Daddy Yankee - La Despedida


Störtskön låt. Love it =)

O'Learys - snart klara =)

Då jobbar man och sliter... Förjobbet, dvs. bygget börjar bli klart, det är dock ytterst lite kvar på nedre våningen.  Alla sliter som djur för att allt ska hinna klart till premiären på fredag.
Eftersom vi inte har hunnit gått igenom allt i servis, bar eller kök så har vi lite av en "day run" imorgon då vi har bjudit in byggarbetarna vid sex-sju tiden och galleria personalen vid nio tiden...

Mitt jobb igår va bland annat att måla för spik hålen, skriva priser i erbjudande-formulär, klippa dukar och damma av toaletten. När nästa alla hade gått gick jag ner på undervåningen för att hjälpa Ove, enda byggarbetaren kvar på plats att fixa iordning. Jag gjorde inte mkt, men mer än vad som förväntades. Nyfiken som jag är så måste jag alltid titta på vad folk gör. Hehehehe. Men det va kul.

Idag kör vi igång och röjjer!! Allt som inte hör hemma i lokalen ska bort. Städfirman kommer och städar och sen är det bara börja duka i princip.Salt och pepparkar ska fyllas på, projektorn ska upp till storbildstv och så ska några bar stolar och 4-mannabord upp från förrådet.
Förhoppningsvis så kommer vi ha meny provning idag =) Och barrista utbildningen som skulle vara idag blir imorgon. Just nu sitter jag och äter frukost samt tvättar mina jobbar kläder. Börjar kl 11.

Juste... Fick mitt anställningsbevis igår =) 108,25 i timmen typ. Heelt okey lön tycker jag iallafall!!

O'Learys

Hej på er alla glada =)
Nu är det full fart på O'Learys. Vi har våran stora premiär på fredag den 11 juni då alla är välkomna. Dilemmat är att de ännu inte har byggt klart. Förhoppningsvis så har de gjort det idag så vi kan börja flytta in alla saker...
Gårdagen på O'Learys gick åt sola, möte, sola, prata, sola, utbildning, sola och sen hemgång. Men jag och 3 tjejer gick in till stan för att umgås lite, käka och ta några bira. Senare på eftermiddagen fick vi mess av baren att festen är hemma hos en av dem i Hägersten, så vi shoppa lite på systemet och drog dit. Hade hur kul som helst =)
Vi hittade på smeknamn åt grabbarna i baren. Tito=grisen, Shan=fåret o David=pappa Yoggi.

Vi satt och tittade på några youtube-klipp. Yoggis bror visade denna:

Han hade precis kommit hem från London efter att ha sett den. Ångrar så mkt att jag inte såg den =( FAN!
Nåja, nu ska jag röra mig till jobbet. Önska oss lycka till så vi kan öppna i tid =)

London bilder 2 =)

Fredag den 28 maj åkte vi runt om i London och turistade...




På Giraffe åt jag och Jennie Stacked Blueberry and Banana Pancakes medan Marre och Marie åt Deluxe Brekkie Toastie. Till det drack vi juice, asgod frukost!


När vi gick från Giraffe längs The River Thames mot London Eye såg vi människor som stod som statyer, riktigt duktiga va de också =)


The Palace of Westminster



The Big Ben



Gammal telefonkiosk



Gammal dubbeldäckare



Gammal brevlåda



På kvällen lagade Marie pasta och jag köttfärssås =) Mumms va gott det va!




London bilder 1 =)

Torsdag den 27 maj tog vi flyget till London!


När vi åker från Stockholm... Så fint!


Vi fick Chicken Salad Roll (en slags baguette med kycklingröra) och mini cola light i burk, inte större än en penna =)


London at night!


Vår maskot Dennis =)

London!! 27/5 - 30/5

Hej hej =)
Då har man haft en underbar helg i London med sötnosarna Marre o Marie för att träffa den underbara Jennie som vi alla saknat såå!
Vi hade sjukt kul och mysigt, och jag önskade så mycket att vi kunde stanna längre...
Hade tänkt o lägga upp bilder men märker att jag börjar somna och skriver fejl så göt det imorrn istället =)
God natt ocg Puss o kram

RSS 2.0