Tisdag den 25 maj 2010

Nu sitter jag här och pratar med allt o alla. =)
Pratar med Jennie och Marre, kollar hur vi tar oss från Heathrow till Piccadilly när vi har landat på torsdag...,
Pratar med lillasyster Roxana, ska hjälpa henne välja studentmössa....
Och snackar skit med storasyster Valle om lite allt möjligt.
Samt så pratar jag med en katt. hehe

Ska börja göra iordning mig till jobbet... Studentskiva på Engelen. Wish me luck!!

The Weekend

God Morgon allesammans =)
Helgen har varit HELT underbar! Tagit det lugnt, umgåtts med vänner plus att solen har tittat fram och stekt. Kan det bli bättre?
Fredagen åkte jag till Sollentuna för att träffa Angelica och Hampus. Vi shoppade lite samt fikade gott gott. Hamnade hemma hos henne till kvällen då vi åt sallader till middag och myste ute på balkongen med solen och åskan =) Efter heldagen med mina älsklingar så åkte jag till en kompis i Östbergahöjden. Skulle få nycklar av henne då jag ska vara kattvakt i några dagar =)
Lördagen blev det Skansen med Marre Angelica och Hampus =) Woho!!! En helkul dag med jätte fint väder och underbart sällskap =)

K-Ci and Jojo - All my life

Älskar denna låt =) Lyssnade på den på jobbet idag, massa goa gamla minnen poppade upp =)



Trött o seg

Tjena på er alla glada o sura, fina o fula =)

Klockan är nu 05.30, har precis kommit hem från en underbar student skiva.... eller inte. Temat va Film, ganska så kul. Jobbade först i servisen, sen i baren till stängning så långpanna vart det. Sitter här med en piggelin i käften o ska sova om kanske 3 min. Så trött e man.... hehe

Natti natti på er... Ses senare =)

Söndag den 16 maj 2010

Helloooo,,,

Och så har man kommit hem från en hård dag på jobbet... (NOOOT) Lugn söndag som vanligt. Jag keke vera och daniel. Inget speciellt hände på jobbet. Tidigare idag köpte jag mat till Marre och lämnade det på hennes jobb. Det va nog det enda spännande som hände idag!

Juste, har beställt en ny mobil till min syster Roxana. Hennes gick sönder igår.


Sitter nu o pratar med Catta som är ute på vippen med jobbet. Jag vill också!!!!! Hehe, får se hur hon vaknar imorrn =)

Kramar

Stödgala för Chiles jordbävnings drabbade.

God kväll =)

Då har man precis kommit hem från en låååång eftermiddag i Åsö gymnasium, Skanstull. Familjen va redan där när jag och Marre anlände. Vi var på en stödgala där all inkomst gick till de drabbade i chile efter jordbävningen i februari. 100 kr inträde, samt så såldes det mat, dryck och lotter. De hade anordnat en typ av konsert där många visade sina talanger. Därav Freddy Amigo som sjöng helt underbart! Beundrar honom sjukt mycket.


Massa Kramar =)

Vår/Sommar regn =)

Måste bara säga att jag ÄLSKAR kvällens väder. Kom hem helt genom blöt! Gick från Telefonplan istället för att ta bussen bara för att kunna gå längre i regnet. Har saknat detta väder som faaan =) Hehe
Det e så mysigt, luktar gott och man känner en sån sinnes ro. Jag gör det iallafall.

Ska sova nu. Har lite planer imorrn, får se om de blir av. Är HEL ledig för första gången på 3 veckor! Woho!!
God Natt =)

Fredag den 14 maj 2010

Tjena mittbena!
Tänkte berätta lite snabbt om veckans gång....

Tisdag: Jobbade jag lunch på P2 åt min syster för hon vart sjuk, sen jobbade jag Engelen studentskiva. Kärrtorp gymnasium. Åt nattamat på After Bar med Cazzan och A-K =)

Onsdag: Jobbade jag lunch på P2. Efter det åkte jag in till stan, Försvars departamentet för att hälsa på Ann som jobbar där. Hämtade min almenacka som jag hade glömt hos henne sist. Ringde Thimmy sedan, åkte till hans jobb. Ett litet cafe precis vid Musikmuseet och tog ett glas rose =) Mumma!
När jag sedan kom hem vid 9 tiden ringde jag Marre och bjöd henne på middag. Lagade pasta med falukorv i kokosmjölk och wokgrönsaker. Jättegott vart det! Juste... Shoppade lite på systemet också. Lite vin och en Bacardi Mojito =) hehe.
Skulle titta på Avatar med deckade redan vid matbordet. Sååå trött va jag den dagen =)

Torsdag: Upp tidigt och tvätta. Tvättmedel och sköljmedel va slut så sprang till Willys o handla, samt handlade frukost. Jobbade på Engelen, studentskiva. Det va ett gymnasium på Södermalm. (kommer inte ihåg vad den hette).
Vill Gratta IDA som fyllde 22 år =) Happy Birthday darling!

 

Idag är det fredag. Jobbade på Texas Longhorn med Vera, Otto, Amira och Daniel. Ganska så dött. Men vi hade kul ändå =)


Har precis sett ett mail från Peter på O'Learys om dagarna innan öppningen. Helt sjukt! Ska visa:

Fredag den 4 juni: Infomöte

Lördag den 5 juni: Infomöte

Söndag den 6 juni: Infomöte

Måndag den 7 juni: Utbildning i "Spirit of O'Learys"

Tisdag den 8 juni: Utbildning i "Spirit of O'Learys" samt provsmakning av menyn.

Onsdag den 9 juni: Day Run!! Testar personal, lokat och mat. Ca 60 gäster inbjudna.

Torsdag den 10 juni: Inbjudning av personalen i gallerian.

Fredag den 11 juni: PREMIÄR!! 600 VIP gäster är inbjudna.

 


Mamma mia säger jag bara.. Men kul ska det faan bli!!!


Måndag den 10 maj 2010

Yo Yo Yo!!!!
Idag har jag endast jobbat hela dagen.. Lunch på P2, gick till apoteket och handlade Resorb med svartvinbärssmak och sen jobbade jag på Texas. Det va inte så mkt folk, vi städade mest, knäckte lite majs och städade lite mer.... Nu är jag hemma, dricker lite vin och tittar på tv.

Vinet jag dricker heter: Pater Sangiovese Toscana. Väldigt gott rödtjut. Hehehe
Hörs mer imorrn!
Bye bye =)


Veckans låt!


Söndag den 9 Maj 2010

Hellu...

Har precis kommit hem från en kul dag på jobbet. Det va bra med folk men ändå lugnt. Jag, Keke, Vera och Daniel jobbade =) Skönt gäng!

Dagens bild va helt sjukt bra!
Daniel i omklädningsrummet och fjantade sig som vanligt. Det gjorde min dag!





Natti Natti!

Lördag den 8 Maj 2010

Idag träffade jag min goda vän Marre, som har stått ut med mig de senaste dagarna.. Iväg till polisen igen. Men nu kollade vi innan så det va öppet =) De stänger kl 14.00 på lördagar så ni vet det.
Hämtade mitt id kort och pass, fy vilken bild det blev!! Får stå ut med den i 5 år. Aja! Vad ska man göra......? Hehehehe
Efter det så åkte vi till Cosmonova för att gå på bio samt gå runt i museet =) Jätte mysigt va det.


Vi såg Dinosaurier 3D. Jätte kul =) Bra va den också.


Fint träd =) Lite läskigt dock!

Fular mig som vanligt i bio salongen =)

Woho! Fick se en dino-fossil. Sjukt coolt!

God Natt <3

Vecka 18

Go kväll =)

Ojojojoj... vet inte vart jag ska börja så jag tar det lite snabbt, de största händelserna.

- Först och främst så har min mage vart upp och ner, så jag besökte läkaren i onsdags. Fick göra två baja-maja prover och hon trodde att det va magkatarr men vi får se. Hon har ej ringt tillbaka =( Vill bara veta vad det e...

- På tisdag morgon ringde telefonen när jag satt på tåget på väg till lunch jobbet. Det va chefen från O'Learys som undrade om jag fortfarande va intresserad, jag sa ja och jag fick jobbet!!!!! Wiiiieeee! Börjar i juni. Han skulle skicka massa papper nästa vecka via mail. Så.... jag sa upp mig från Engelen (grattis till mig) =) Nu e det bara Texas kvar, vilket blir imorrn. Wish me good luck =)

- I Onsdags gick jag till polisen då jag skulle fixa mitt pass och id kort. Det va en väldigt fin fin polis som tog hand om mig =) Flörtade kanske liite för mkt. Men det lönade sig eftersom jag fick mess på torsdagen om att passet va klart. =) Hehe. Och på Fredagen fick jag mess om att mitt id kort va klart. Speedo.poliser=) Me Like!! Hehe

- Fredag efter lunch jobbet åkte jag med Marre till polisen och skulle hämta mitt pass och idkort. Typiskt nog så stängde de kl 3, tiden då jag slutade jobbet. Så istället så gick vi på bio och såg The Last Song. Helt okey film. Fick nog en tår där någonstans =)

Söndag den 2 maj 2010

Tjeeeena! 

Lördag... Magen mådde super bra. Allt gick jätte bra på jobbet me. Mycket människor och sålde mer är fredsgen. Efter jobbet kom Veras karl Alex och Rickard (som har jobbat på Engelen en gång i tiden), som hade jobbat på Texas Skånegatan för o ta en öl. Alex, Rickard, Micke, Vera och jag vart kvar till nästan 2 på morgonen... Jag drack vatten hela kvällen eftersom jag skulle gå o träna efter!

Så vid 2 tiden på morgonen lunkade jag upp till 24Fitness på Hornsgatan, hade hela gymmet för mig själv =) Hur skönt som helst. Tränade i ca 1 ½ timme co htod en lång lång dusch efter... Vi har ju inte haft något varmvatten i helgen så har snabbduschat med kall vatten. Så nu passade jag på. =)
Träffade Mr Joker på tunnelbanan hem.. Han hade också tränat :P Biceps på ett nytt träningsställe, The Lab. Hehehe Det e bra det!!!!

Söndag.... Inte lika kul mage!! Usch fy o blä säger jag bara.. Jag åt en bra frukost, (3 kväckebröd med keso, tomat o örtsalt samt te med mjölk) gick till jobbet, åt lunch, (ris med köttgryta) och bomben slog. Bubblig, gasig, uppror... jag vet inte vad jag ska säga.. Min mage levde sitt egna lilla liv!Sprang på toa var 5:e minut.... Usch.

Har precis vaknat och va tvungen att springa på toa. Förhoppningsvis blir allt bättre idag. Måste nämligen till jobbet snart, och det tar ett tag o komma dit så.. Önska mig lycka till =)

Skriver när jag kommer hem! Byee...


Halv dålig..

God morgon!

I Torsdags morgon kl 9.30 hade jag intervju i Liljeholmstorget med cheferna från O'Learys som ska öppnas där i Juni. Va hur nervös som helst, ringde Angelica och pratade lite med henne på väg dit. Hur som helst så tror jag att det gick ganska så bra. De skulle höra av sig nästa vecka om jag får det eller inte. Så håll tummarna för mig =) Efter det så jobbade jag studentskiva på Engelen, Tullinge gymnasium. 83 personer på middagen, 160 efterinsläpp och allt gick bra bra!

Fredag, Valborg! På dagen åkte jag hem till Cazzandra och hjälpte henne tvätta. Efter det åkte jag till Texas Longhorn och jobbade. Allt gick jätte bra ända tills jag åt. Fick såååå ont i dagen, hade spykänsla hela kvällen och bara mådde dåligt. Tror att det kan ha varit att jag har ätit smörgåstårta varje dag och nu fick jag riktig mat.. typ. Jag vet inte. Åkte hem vid 10 tiden... Men nu mår jag mycket mycket bättre! Pratade med Marre i telefon igår, samt skypa. Och imorse med. Hon ligger också hemma och är sjuk, min stackars lilla sötnos! Tycker synd om dig syrran.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag jobba. Wish me luck =) Hihi.
Fredag, Valborg! På dagen åkte jag hem till Cazzandra och hjälpte henne tvätta. Efter det åkte jag till Texas Longhorn och jobbade. Allt gick jätte bra ända tills jag åt. Fick såååå ont i dagen, hade spykänsla hela kvällen och bara mådde dåligt. Tror att det kan ha varit att jag har ätit smörgåstårta varje dag och nu fick jag riktig mat.. typ. Jag vet inte. Åkte hem vid 10 tiden... Men nu mår jag mycket mycket bättre! Pratade med Marre i telefon igår, samt skypa. Och imorse med. Hon ligger också hemma och är sjuk, min stackars lilla sötnos! Tycker synd om dig syrran.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag jobba. Wish me luck =) Hihi.

RSS 2.0