Utkast: April 29, 2010

Hallå Hallå...  =)
Helgen va helt sjuk på jobbet. Massa gäster o sålde en massa =) Som jag sa till en kompis: "Det kändes som om man brev våldtagen från alla håll o kanter och 40 gånger om!"

Lördag kväll åkte jag till 54 i Medis för att träffa Marre o Marie som va där med Malin, Frida o gänget. Sprang förbi Göta Källare också o hälsade på grabbarna i dörren samt min fru Tazz =)
Söndag jobbade jag Texas, måndag jobbade jag P2 sen Texas och tisdag va jag i Liljeholmen först o handla sen jobbade jag på Engelen studentskiva till stängning.

Igår, onsdag firade jag min födelsedag med familjen och några vänner.. De som kom va: Angelica med Hampus, Marre, Malin med Noelia, Catta, Isabel, Ann och min syster Valle med hennes kille Micke. Marianne kom senare. Jag och min syster Carro, världens sötaste, gjorde smörgåstårta =) och sen en vanlig tårta till efterrätt. Fick fina presenter, exempelvis: en sacko-säck, drinkbok, berlock armband, väska, örngott och massa annat smått o gott =) Plus så fick jag mitt påskägg från syrran! En helt underbar dag med familjen, vännerna OCH Barcelona-Inter matchen!! Det positiva med matchen va att Barca vann, men det tråkiga va att de gjorde inte tillräckligt med många mål för att komma till finalen!
Somnade vid 1 tiden, hade nvart vaken i 2 dygn nästan så det va okey =)

Men men... ska soooova nu. somnade nästan på tårtan. See ya

Torsdag Natt!

Några fina bilder från igår kväll =)
Catta med sin björn till hund. Ludde!



Mys mys!



Ludde den stora mys bamse björn hunden =)



Bacardi Mojito är en självklarhet en kväll som denna....




... och det är godis också. Både nyttigt godis och onyttigt godis =)


Igår satt vi o titta på Rädda Willy, Catta kasta ut mig eftersom att jag höll på o somna, jag skrev prutt till de flesta i cattas telefonbok medan Catta satt framför datorn o snacka med bl.a. Leslie =)
Jeff Dunham och Walter fick vara med en liten stund bara!
Kärlek <3


'

Min Födelsedag =)

Jaha...
Då vart man 22 år gammal! Min födelsedag va underbar. Vill tacka alla som delade den kvällen med mig. Kommer dock fira med familjen den 28:e =) Då anländer presenterna!

Anyway. Onsdagen jobbade jag på Engelen, studentskiva, 3:e året i rad med Cazz =) Helt sjukt och hur underbart som helst. Jag märkte nada! När vi kom till jobbet började vi bygga ihop borden och duka, sen åt vi. Kyckling i curry med ris =) Gott, dock lite spicey! Ingenting lite creme fraishe kan fixa!
Efter det gick vi o bytte om, vi hade bråttom eftersom hovet skulle inte komma förrän kl 18. Cazzandra sprang före mig.... och när jag kom ner så stod de o sjöng "Ja må hon leva" med god god tårta och fin fina blommor =)
Efter jobbet kom Valle o Sandra.. Vi gick ner till JT's bakficka, drack några öl och några shots. Min fru Tazz kom också efter jobbet =) När han stängde så rullade vi vidare. Hamnade på Engelen och dansade loss lite med öl, shots och Long Island Ice Tea!!!! Super gott. När de sen började stänga vid halv 3 sprang vi till Kleins där festen fortsatte! Träffade några nissar där som bjöd på drinkar o shots.
Sen gick jag o fru till Donken för natta-mat. Mumma för McFeast!! Taxi hem. Vi konstaterade att det tar 7 min med bil mellan henne och mig. Hehe

Torsdag vaknade jag av att min syster ringde o väckte mig för hon undra om jag kunde jobba lunch åt henne.. Hon mådde inte så bra efter natten innan =) Tyvärr så kunde jag inte. Det är så att jag hade redan fixat planer. Så vid ca 1 tiden så gick jag till mammas jobb med en bit tårta som hon hade bakat dagen innan för o fira med henne en snabbis =)
Efter det tog jag 14.47 tåget till strängnäs för o fira min födelsedag med min andra familj =) När jag kom fram så hade de gjort en av mina favorit maträtter, Pollo Arverjado Mumma mumma!
Och efter det började jag o Catta baka min tårta. Smörgåstårta med kyckling, skinka och ägg =)
De tre olika rörorna och hemmagjort mayonäs =)



Catta njuter av o baka!



Tårtan färdig! Jätte god va den också!!

Bilder från Måndag o Tisdag =)

Måndag 19 April 2010
Leslie och Catta på Golden Hits



Party Party!



Dansar så fint =)

Tisdag 20 april 2010
Jag är lite trött efter dagen innan...




.... men efter god god mat så piggnar man till =)

Happy Birthday To Me =)


För 22 år sedan födde min mor mig på SÖS. Jag skulle vilja ta denna stund för att tacka henne, för ALLT hon har gjort för mig. För allt jag vet att hon kommer att göra för mig. Min mor är den personen jag respekterar mest och ser mest upp till. Hon har lyckats med så mkt trots allt hon har gått igenom. Jag är så stolt över att kunna kalla henne min mor.

Mami, te quiero mucho muchoo y siempre te voy a tener en mi corazon y en mi mente!
Muchos Besitos!

Chayanne - Me enamore de ti

Månadens mys låt =)

20 april 2010

Yo Yo!!
Hur står det till med alla glada o sura, fina o fula???
Här sitter jag i Hagsätra med Catta hemma hos hennes farmor, väntar på att maten ska bli klar =) och hostar lungorna ur mig. Idag är jag ledig från all jobb. Det va meningen att jag skulle träna med fru, men vi hoppade det eftersom jag inte riktigt är frisk.

I Söndags jobbade jag på Texas. Allt gick jättebra... Vi sålde runt 20, så det va bra med folk men ändå lugnt o skönt. Det e så underbart när det bara rullar på. =) Efter åkte jag till Engelen där Cazz, Thimmy, Barbro, Uffe, Ida och Mackan satt och blev lite salongsberusade. Efter Engelen gick jag, Cazz, Ida o Mackan till Danne på JT's bakficka och tog en öl innan jag åkte hem.

Måndagen va jag heeelt död! Jag ville verkligen inte upp. Kl 7.20 ringde telefon-helvetet... och tydligen fortsatte den ringa i typ 2 timmar när jag gick upp. Sen som alltid! Goodie Gisela =)
Hur som helst... Dagen gick. Sov hela tågresorna fram o tillbaka. När jag satt på tåget på väg till Texas från P2 med solbrillorna på försökte jag läsa tidningen, vilket inte gick så bra. somnade var 5:e minut och tappade tidningen på karln som satt framför mig :P HAHAHAHAHAHAHA!!! Såå typiskt mig. Till slut gav jag upp, la ifrån mig tidningen och decka. Hehe.

På Texas gick allt jättebra. Det va såå lugnt att när vi gick därifrån så hade vi dammat av ALLT. Då menar jag allt också.. Tavlor, lister, flaskor, hyllor, glas, salt & peppar kar, tandpetar-skålar m.m.
Det vart en överraskningsmåndag med kinderägg =) Keke ville inte ha sin så jag har gömmt den i restaurangen. Hoppas han hittar den.
Efter jobbet åkte jag till Engelen för att vänta på Catta o Leslie som skulle komma in till stan för en liten "utflykt" till Golden Hits! Hahaha...Party Party! Nej men fan vi hade kul, även fast det inte va så mkt folk!

När jag va på väg hem med nattbussen fick jag samtal av Catta att hennes nycklar va i min väska så det va bara att hämta mina saker hemma, ringa taxi och åka dit, till Hagsätra.
Jag ringde taxi kurir och gissa vem som satt bakom ratten..... Det va Idas pappa =) Komiskt. Men det va kul. Han är jätte trevligt. Man märkte att han va trött. Tänk o börja kl 18 och fortfarande kör kl halv fem på morgonen.. Nästan 12 timman juh!

Anyway! Ska försöka koppla min mobil till datorn samt äter lite glass =)
Ses senare!! Bye

17 april 2010

Hellu!
Äntligen hemma =) Idag har det vart väldigt lugnt på jobbet. Inget speciellt har hänt tråkigt nog. Folk är idioter som vanligt, både på fyllan och nyktra...
På väg hem träffade jag Ann och hennes karl i Liljeholmen en snabbis, typ 5 sekunder. Sen vart det o springa till bussen. :P
Nu ska jag sätta mig ner och försöka förstå mig på min nya mobil. Så.... önska mig lycka till!

Puss o Kram, skumbanan =)

Bilder från den senaste veckan...

Måndag 12 april 2010
Catta och Leslie på Golden Hits



På väg hem från Golden Hits

Tisdag 13 april 2010



Noelia och Hampus i Liljeholmen



Marre och hennes gud dotter Noelia



Jag och min gud son Hampus



På kvällen hemma hos Jocke... Maaat!

Min nya mobil... Fin hightech mobil som jag ej förstår!!



Senaste veckan....

Hello Hello!
Nu är det nästan en vecka sedan jag sist skrev. Jag har jobbat som en dåre, långpannor nästan varje dag... På Måndagen efter jobbet så träffade jag Catta och Leslie, vi åkte till Golden Hits och parta till det lite i ca 1 timme eller nått. Hehe.
Tisdagen träffade jag Marre, Angelica, Hampus, Malin och Noelia. Vi gick runt i Liljeholmen, lunchade och myste en massa. Vi träffade på Jocke i Liljeholmen, handlade mat och lite vin. Jag, Marre och Jocke åkte sen hem till honom då Ida kom 5 min senare, vi åt Tacos, snacka massa skit, skypa med Jennie och åt lite efterrätt. =) Mumma!
Onsdagen jobbade jag på Engelen, studentskiva Tyresö gymnasium. Efter jobbet, dvs. kl 3 gick jag o träna med Tazz på 24 fitness. Vi vart klara strax efter kl 5. Hur skönt som helst =)
Torsdag jobbade jag studentskiva igen, Östra Real. Efter jobbet tog vi en öl på JT's bakficka och avslutade kvällen på Kleins med A-K, Fia, Viktoria, Thimmy, Dimman och Danne. =)
Fredag jobbade jag lunch på P2 med Valle. Va super trött. Slutade kl 15 och åkte till stan på jakt efter en ny mobil. Min är super döende =( Så nu har Gisela blivit en modern hightech flicka med en ny Sony Ericsson Vivaz mobil. Önska mig lycka till :P
Efter att jag har köpt mobilen så träffade jag Marie. Vi fikade på Åhlens medans vi väntade på Marre. Efter det gick vi runt i stan och letade efter en dop present till Noelia. Vi åt på Novas cafe, fetaost och spenat paj =) Gott gott!
Marre kom hem till mig senare på kvällen när jag försökte få liv i mobilen, vi tog en natt promenad med Roxana till Shell och handlade dricka o Billys Pan Pizza samt glass for the road!

Nu sitter jag här i vardagsrummet med Marre, titta på film och skriver i bloggen. Ska strax fixa i ordning mig för att gå o jobba på Engelen.

See Ya Later!

Gloria Estefan - Hoy

En riktigt bra gammal låt som jag lyssnade på förr.
Gör så att man får upp gamla minnen i huvvet! =)

9 April 2010

Tjoho!!!
Idag har det vart en massa jobb! Imorse jobbade jag på P2, lunch. Inte så kul att gå upp så tidigt. Men det är pengar så.. What the Fuck!  Efter det åkte jag direkt till Engelen för att jobba i matsalen. Det va HUR segt som helst! Fastän vi hade väldigt mkt bokat så va det lugnt. Däremot så hade vi bara 1 kock idag, så lite nervös va man.... men han klarade det galant!! Uffe Svensson. Våran köksmästare =)

Men mer spännande än så här blev inte min dag.... Tog en afterwork med Cazz :P Hehe. En sol! Gott Gott!!!!

Nej! Nu ska jag hoppa i sängs. Höres i morgon. Natti Natti!

8 April 2010

Helloooo!
Idag har jag vart duktig och tränat med min fru Tazz! Fick reda på att hon precis har flyttat till Östbergahöjden, nära o bra =) Då får man kanske träffa henne lite mer och oftare!
Vi träffades vid ett tiden för att träna på 24 Fitness i Hornstull. Därefter gick jag o jobba. Öppnade med en ny tjej, Alexandra. Det va hennes första gång idag så jag visade henne allt så att hon kan öppna själv sen. Allt gick bra på jobbet... Det va väldigt segt i början, men sen kom packet!
Har precis kommit hem, ska sätta på en rulle och somna till den =) Ska upp tidigt imorrn, kl 7 och jobba lunch istället för syster. Tanten ska till Holland imorrn... Jag vi också!!!!!
Men men... God Natt alla!

Grattis Grattis Marcello!

Marcello min käre bror! Fastän du är i Bolivia just nu så önska jag dig ett bamse STORT grattis på din 24-års dag =) Jag hoppas att du har det underbart kul... Saknar dig massor!!
Vill att du ska veta hur mkt du betyder för mig och önskar med hela mitt hjärta att du tar hand om dig och kommer snart hem, välbehållen!
Jag har alltid funnits och kommer alltid att finnas här för dig! Älskar dig en MASSA!!!!
Massa kärlek din syster Gisela <3

Natt promenad

Då har man precis kommit hem från en natt promenad med systrarna och Marre. Vi möttes i Örnsberg, gick förbi Aspudden till Kilaberg, Sen till Telefonplan och avslutade uppe på Hägerstensåsen där vi fjantade oss lite. Kul va det =) Man kände sig som ett litet barn igen!

Carro gungar i Örnsberg...



Jag, Carro o Roxana i en jätte-gunga i Hägersten...



Roxana o Carro uppe på klätter-ställningen...



Carro inne i ruschkanan!

Meatloaf - Two Out Of Three Ain't Bad


Den 7 April 2010

Tjoho!

Idag va jag, Carro, Marre och hennes bror Patrik på bio.... Vi såg Draktränaren på 3D. Sergel salong5, rad8, stolsnummer135 :P hehe. Den va faktiskt riktigt bra..
Satt med en stor cola och lite naturgodis, kan inte bli bättre! Marre satt o grät =) hehe. Under HELA filmen också.. hihih. Nej men jag skojar lite bara. Hon är faktiskt lite förkyld den kvinnan så hon satt o snyftade in sitt snor så det lät som om hon grät. Och jag vet att hon kommer att döda mig för att jag skriver det. Men lite kul är det. (Sorry Marre! I Love You!)





Efter filmen gick vi och åt på Taco Bar på Vasagatan! Mumma va gott det va =) Och efter det rulla vi hem!


Juste! Glömde säga att jag köpte ett par nya skor till Carro. Riktigt snygga sneakers! =) Hon behövde dem... Hon hade ett par trasiga, snutsiga o slitna Convers eller hur det nu stavas. In i sopporna åkte de!!!  Byee!

Hahahahah....

Den här fick jag av min syster för inte så längesen.... Klockren!

HUR VET DU ATT DU ÄR EN LATINO/LATINA??


1. Har du någonsin blivit slagen av en "Charchaso"?
2. Har du varit rädd för "el kuko" eller "la llorona" hela din uppväxt?
3. Har folk bett dig o inte skrika när du bara pratar normalt?
4. Använder du dina läppar för att peka på något?

5. Kallar du frukost flingor för "con fleys"?
6. Skriker din mamma allt vad hon har när maten är klar, fast ni bor i en etta?
7. Dansar du merengue, salsa eller cumbia när det inte ens finns någon musik?
8. Använder du "margarina" istället för olivolja, o ändå inte hajjar varför din röv bara växer?

9. Har du minst 30 kusiner som jobbar som städare eller på McDonalds, förutom Loco Julio som sitter inne?
10. Åker du i en personbil för 5 passagerare, ni är 7 o ni ropar fortfarande "Subanse nomá, todavia caben!"
11. Tvättar din mamma fortfarande dina kläder fast du är 25?
12. Kallar du alla blonda för "Gringos", alla mörka för "Negritos" o alla asiater för "Chinos" eller "Chinitos"? Och livsmedelsbutiken heter "el turko"?

13. Heter dina idoler "El Chapulin colorado" eller "Cantiflas"?
14. Kommer du alltid två timmar försent överallt o kallar det för "horas latinas"?
15. Är du sämst på att hålla hemligheter o när du får reda på en hemlis så skyller du på att "el pajarito me contó"?
16. Har du ett förnamn, fyra mellan namn och två efternamn?
17. Pratar du med händerna??

30 Mars =) Annie 23 år!!


Grattis Grattis Annie på 23 års dagen!!
Love You Sweety!

Den 30 Mars åkte jag hem till Ann efter jobbet med 2 st Oreo Cookie Pie, lite chips o dip, coca-cola och en halv liter redbull till henne i present =)
Dagen efter följde jag med henne och titta på en lägenhet samt myste lite!!

Annie och jag har känt varandra sen vi va skitungar =)
Heeelt sjukt!
Nåja... Ännu en gång!! GRATTIS Darling!

Lite sjuk...

Hello!!

Sitter nu på mitt rum, halsen är paj och jag hostar livet ur mig. Annars mår jag faktiskt ganska så bra =)

Tänkte berätta lite kort om var jag har haft för mig sen jag sist skrev...
Jag har jobbat en massa. Engelen har precis börjat med sina studentskivor så har fått lite timmar där. Söndagar och måndagar jobbar jag nu fast på Texas Longhorn vilket känns väldigt skönt. Varker Tyrol eller Gaudi har hört av sig mer, men vi får se vad som händer...

Jag har börjat träna lite mer med Marre. Om vi inte går till gymmet så går vi på promenad eller nått. Träning får vi iallafall.  =) Var hemma med Marre och systrarna under våffeldagen, lagade en MASSA våfflor =) Mumma!


Hmmm... vad har jag gjort mer?? Ehh jo jag har vart på Ambassadeur med tjejerna från Engelen. Det va helt okey kan jag säga... Not my kind of place. Men det va kul o se vad det va för ställe... Variera lite än vad man brukar gå på.

Men typ det.... När jag inte jobbar så försöker jag träffa mina vänner typ =) hehe.


Nej men ska sätta mig med mina herrar Ben&Jerry och titta klart på filmen Snakes On A Plane med Carro och Ailin! Chaooo!


RSS 2.0