De todo un poco!

Nu har det varit jul, snart kommer det nya året.  Jag har jobbat som en kratta. Hehe! Både på Texas Longhorn och Engelen. Kul har det varit =) Haft och göra.. Däremot har det gjort att jag inte hunnit träffa mina vänner så mkt som jag har velat, men det kommer väl. Allt har gått super på Texas, de verkar vara nöjda med mig iallafall.. Har kommit in i rutinerna nu också. Ska jobba där igen på Söndag =)
Julafton var väl mysig. Smarta jag köpte alla julklapparna samma dag :P hehe. Rusta is the shit!  Nej men jag hade inte hunnit handla till massa i familjen så jag åkte till Rusta vid 1 tiden och hade 1 timme på mig att hitta något till alla. Men det gick bra! =) Sen för att skippa mammas tjat så gick jag till Kungens Kurva, åt lunch och gick runt där, handla lite mat olch åt gratis pepparkakor hahaha! Bra va! Men kvällen va mysig. Valle o Micke kom, vi åt, jag träffa Ann en stund o hälsa på hennes familj som bor 2 tr upp. Sen öppnade vi presenterna kl 00.00 som vanligt. Fick massa kläder o smycken. En dansande pingvin som sjöng och va utklädd till julgran =) Jättesöt! Sen fick jag en Ultimate Love Toy, Razzle Dazzle Temptation - Lila med bling bling Hahahaha! Jätte fin. Fick den av Valle o Micke =) hihihi.
Nu har jag jobbat den dess.. är ledig imorrn =) då jag ska busa med Angelica o Hampus. Kanske träffa Mahjar senare o fika.. vem vet.
Nyår ska jag jobba hela dagen o hela natten lång! Gott nytt år!

Dream!

Hejsan Svejsan!
Har jobbat en massa med de sista julborden på Engelen. Så skönt att det är avklarat =) Men nu vart det lite knepigare med timmar. Goran åker på semester så jag har fått hans bar-pass i mys typ 2 helger.
Vill tacka Micke för att han har nu hjälpt mig att få ett jobb på Texas Longhorne i Hornstull. Idag va det min första dag och det va jätte kul. Lite nervös va jag i början men det gick skitbra! Thums up!
Imorrn jobbar jag långpanna. Lunch på P2 i Bergshamra och sen direkt till Texas. Fullt upp =) Däremot vet jag inte när jag kommer få tid att köpa julklapparna. Har vart lite seg med det i år.
I fredags avlivades Raffe, Angelicas hund =( Han hade en hudsjukdom som gjorde honom jätte illa och för att han inte skulle få lida så avlivade de honom. Min bebis! Saknar dig massor!
Nu har hon köpt en ny hund. Helrasig amstaff, flicka. Sia heter hon! Ska kanske få träffa henne på Tisdag innan personalmötet kl 18.00.
Juste! Har glömt att berätta att min syster Valle har nu flyttat. Hjälpte henne imorse med det. Jätte fin 2:a är det. I Hässelby gård. =) Jag vill också flytta och ha en egen lägenhet. och en liten vovve =) Min dröm. Flytta (det spelar ingen roll vart), ha ett bra jobb och en vovve! Det är allt jag önskar mig nu. Inget annat. Det känns som om jag har fastnat lite i mitt liv. Har inte hunnit göra det jag vill göra. Resa, flytta och bara ha mitt egna lilla liv.

Varför ska det vara så svårt att släppa taget och dra sig fri från tryggheten och leva lite??????
Jag förstår inte.... Jag har nog drömt om det tusen gånger och varit jätte nära på att bara dra. Lämna allt och hitta mig själv. Men det är något som stoppar mig och jag vet inte riktigt vad det är. Men något är det iallafall.  Måste bara hitta det antar jag...

Aja! Ska sova nu. Ska upp kl 7 så...
Puss o Kram på er!

Jobb vecka!

Helloo!!

Nu har jag haft fullt upp. Jobbat jobbat jobbat heeela veckan och heela tiden.
Varje dag denna vecka så har jag gått upp kl. 07.00 och tagit míg till Bergshamra där jag har jobbat på P2, luncher. Det har varit jättekul och så har jag lärt mig en massa eftersom folk jobbar på olika sätt. Visst så kan jag the basics stuff, men det finns alltid något att lära sig. Iallafall...
Tisdag: Då fyllde Kristoffer, Cazz pojkvän år. 23 Big Ones! Det va ett surprise middag/party. Han trodde de skulle ha en mysig middag för två men så hade hon ringt alla hans vänner och hans syster =) Det va jätte kul för han anade ingenting! Vi va iallafall på Texas Longhorne i Hammarbyhöjden och åt, ca 15 personer. Jätte mysigt! Det vart dock ingen utgång för mig efter, va jätte trött och så skulle jag upp tidigt dagen efter.
Onsdag: Jobbade på Engelen efter P2. Fick skjuss till stan av en kollega... Skulle ha jobbat julbord i Albert Hall men eftersom det vart så mkt avbokat så jobbade jag istället i matsalen med Cazz då Fifi gick hem.
Torsdag: julbord på Engelen efter P2 med Thimmy. Allt gick jättebra och det va jätte kul o mysigt att jobba med honom igen då det va senast i somras som vi jobba tillsammans. Han är en helmysig person som får en att le även om man är förbannad. Hehe.
Efter jobbet gick jag, Cazz och A-K till After och drack en Newcastle på deras uteservering. Hur underbart och gott som helst =) Efter det gick vi till Kleins där det faktiskt va mkt folk och skulle ta en öl till. Det vart inte 1 öl utan minst 3 plus massa Fisch. Lagom snygg när man gick hem kl 3 på morgonen och skulle upp kl 7 på morgonen. Hehehe BUSIG!
Fredag: Efter P2 åkte jag till jobbet snabbt som attan. Det är nämligen så att Engelen firar 40 år på Lördag den 12/12. Så vi blåste ballonger i ca 1½ timme innan vi börja jobba med julborden. Idag va det jag och Ullis i Albert Hall. Hon är en underbar person, kan typ allt och är helt enkelt en stark person.. en sån person som typ Cazz. Säger vad de tycker och tänker högt, får ofta skit för det men har oftast rätt. En sån person som jag ser upp till. Iallafall.. så stressade hon mig lite. Eftersom hon inte har jobbat i servisen med julbord utan i bar och som hovmästrinna så blev hon stressad eftersom hon inte vet vart allt ligger och vi har inte så mkt tid på oss.  men det gick ändå bra. Alla blev glada och nöjda. Efter jobbet va jag sjukt trött men piggna till efter ett glas rose :P hehe! Vi satt i matsalen med en gammal vakt Tony o hans kompisar och babblade lite. 2 flaskor rose, 1 Fisch och 1 mongo-mess från en mongo person efter va jag något söt. Promenera hem, från slussen till hägersten. Smart va?!? NOOOOOOT!!!!!!! Berättar om messet imorrn.
Lördag: Idag försov jag mig. Skulle ha vart på Engelen kl 13.00 och blåsa ballonger men vakna vid 15.15 typ. Åkte dig snabbt snabbt! Och sen sprang jag ner eftersom jag skulle jobba med Emily nere i Kolingen. Allt gick bra.. Hade guld gäster =) Efter träffade vi i Mys eftersom Bella, Cazz syster fyllde 18 år och ville komma dit. Huvudsaken va att hade det kul!
Nu blir det SOOOOOOOOOOOOVA då man ska upp vid 10-11 tiden. Wisch me good luck!
God natt!

091207 - Trött!

Hej Hej!
Igår så hade jag en underbar eftermiddag. Åkte till skanstull och träffade Cazzandra (Cazz) och Anna-Karin (A-K), satte oss på Läckerbiten och åt Carbonara =) Drack lite Newcastle och Fish så klart.. Efter maten gick vi och handla lite snacks och dricka samt toapapper. Det var hur fint och stort som helst!!! Me like a lot! Jätte stor och avlång hall, köket direkt till vänster, toan till höger. Mellan dörrarna till köket och sovrummet har de en massa garderober. Efter toan så kommer en walk-in-closet!! Stor och rymlig =) Därefter kommer vardagsrummet och så har de en ganska så stor balkong riktad mot en typ inner gård. Kristopher (Kris) kom precis innan vi skulle börja med att göra rent runt fönsterna eftersom att det va en psyko som bodde där innan och hade tejpat och använt kludd till att försegla fönsterna och balkongen. Han trodde att han skulle bli ihjäl gasad annars. Så där höll vi på ett tag och sen kom Marianne (Marre) och Fia (Fifi) och målningen kom igång.
Den dagen kan sammanfattas så här:
- Läckerbiten o äta
- Skrubba
- Måla
- Dricka/supa, drinkar och öl
- Måla
- Läckerbiten o fish
- Måla
- Hem o sova.
Hur som helst så hade jag hur trevligt och mysigt som helst =)
Imorse gick jag upp vid 7 på morgonen, dvs att jag sov runt 2 timmar. Iallafall så skulle jag med Valle till ett lunch-hak i Bergshamra där jag jobbade med henne och lärde mig alla rutiner m.m. eftersom att jag ska jobba istället för henne medan hon är i Helsingborg på sin gudsons dop. Det va hur kul som helst... Alla va jättetrevliga och hjälpte till en massa och förklarade en massa på ett bra sätt. Dem vet hur de vill ha det. Det är nämligen 3 delägare och alla är där typ hela tiden och hjälps åt. Kul är det ändå!!!
Anyway... Är lite nervös inför imorrn då jag ska jobba själv lunch plus 50 personer som ska ha lunch-konferans. Jag vet inte hur det kommer att gå, men bra förhoppningsvis =) Håll tummarna för mig!
OBS. Sov hela efter midddagen och nu är jag super trött igen så ska nog hoppa i sängs!
Natti Natti!

091206

Morgon!
Det är inte ens en God morgon, utan en morgon! Vakna helt död, seg, trött, arg, förbannad och trött!!!! Usch fy o blä! Ibland så förstår jag inte hur folk tänker... Helt sjukt.
Kan börja med att jag kom till jobbet som vanligt.. Allt va cool-lugnt. Inte så mkt som vi hade trott. Jätte mysiga sällskap där alla va glada och nöjda... Det enda som "krånglade" till det va att vi hade fullbokad matsal och bokningen hade glömt ett sällskap på 5 personer. De va från Norge och hade bokat 3 rätters middag i Oktober!! Men till slut så löste vi det på följande sätt: Herrarna fick vänta i puben i ca 1 timme. Under den timmen hann jag röjja halva julbords maten, sillen och laxen och så dukade jag upp åt dem. Alla mina sällskap hade redan hunnit till efterrätten =)
De va lite roliga, herrarna från norge... Han som hade bokat då, han va jätte nöjd med allt. Maten, servicen och allt. Hans kommentar va: "Tråkigt att vi fick vänta på vårat bord så länge.... men det va positivt. För annars hade vi inte gått till puben och träffat svenska flickor!" Hur klockrent som helst ju!
Anyway! Vart klara vid 1 tiden.. Bytte om och satte oss på personalbordet. Drack lite röd vin, Colomé Malbec sen köpte vi lite mousserande vin, Prosecco och sen avslutade vi kvällen med en Heiniken. Underbart!
Som vanligt så fastnade man till stängning. Tog tåget som gick 5 i 5. Träffade en massa konstiga nissar på väg hem... Va hemma vid halv 6 tiden iallafall.
Nu kommer vi till den punkten där god morgon blev morgon!
Jag ska då upp kl 10! No problem... Somnar nästan på direkten när jag hör en telefon i hallen ringa. Och den slutar inte ringa heller. Sen ringer min telefon vid 6, fel nummer. Fine! Det kan jag köpa. Men att man sen som fel nummer messar... Kom igen.
Mess nr1: Hej tänkte fråga dig, du hette gisella va. Jobbar du på casinot?
Svar: Ja jag heter gisela. Nej det gör jag inte. Jobbar på engelen. Varför?
Mess nr2: Nej trodde du jobbade där. Då va de fel person ja fick nr till.. För de nån person ja träffat där d därför. Hur gammal e du? Vilket land e du ifrån?
Svar: okey. Tråkigt att du fick fel nummer. God natt!
Mess nr3: A ok.. :( trodde du va från peru? Och att de va rätt person.

Då svarade inte jag. Höll på att somna om igen när telefonen i hallen ringer igen och igen och igen. Då är jag två sekunder ifrån att kasta ut den från balkongen när min telefon ringer! Jo då är det mongo-nissen igen.
Ehh... hej. Jag heter Mattias, hur gammal e du?
Jag svarade 21 skitsurt och fråga vem han va...
Aha... okey. Då har jag kommit fel. Tack för att du sa hur gammal du va. Klick!
Då blir man inte lite grinig. Sista gången när han ringde då va klockan halv 7 på morgonen. Somnade inte förrän vid 7 och blir påhoppad kl halv 10 av morsan. Hon stal en halvtimme från mig =( grrr...
Det lustiga är när jag tänker tillbaka så lät mongo-nisse som om han va typ 15 år, inte äldre. Han lät liten och rädd... Hehehe
NEJ! Försöker få tag på Cazzandra från jobbet. Ska hem till hennes nya lägenhet i Skanstull och hjälpa henne måla! Woho!!
Hörs senare! Byee!

091205

Heey!
Igår kom jag hem ganska så sent från jobbet... Vi hade fullt upp till sent. Nere på julbordet hade de runt 120 gäster, uppe på julbordet hade jag 40 gäster och i matsalen hade de 2 sittningar, först med en 27:a och sen en 35:a plus lite dropp gäster. Allt gick jätte bra, alla gäster va jätte nöjda och glada. Däremot fick vi i servisen stanna lite längre som diskplock och röjja i hela huset eftersom att efter julbordet så försvann alla våra ölglas och grogglas.
När vi va ombytta och klara så satte vi oss och tog en öl efter jobbet.. >Vilken vart 3 öl och 1 Fisherman :P Gott gott!
Va hemma vid 20 över 4 på morgonen och nu måste jagh springa till jobbet igen.
Ha de bra =)

091204

Good Morning!!

Hur trött kan man egentligen vara?? Snoozade i 2 timmar, nu sitter jag och äter frukost. Mackor med Kalles Prickiga och ett stort glas minimjölk :P Gott!!!
Är så mongo-trött att jag skulle kunna sova hela dagen. Måste ändra på dygnet... Det funkar ju inte! Gick o la mig vid 3 tiden igår men somnade inte förrän 6 - 6.30 typ. Låg och vred på mig i ca 3 timmar... Normalt? I dont think so! Det underbara är också att man börjar bli smått förkyld. NOT! Men det går över ganska snabbt... Brukar det göra iallafall.
Nu när jag vaknade så hittade jag min käre storebror hemma, Marcello! Han har varit hundvakt hos en kompis hela veckan. Så nu är han här, äter frukost med mig och tittar på Stargate SG1 =) Hehehe
Anyway! Ska hoppa in i duschen nu och börja fixa i ordning mig. Ska försöka hinna till stan innan jobbet idag med min mor. Hitta hennes tangoskor som hon har tjatat om... Vädret ser dock inte så roligt ut =( 5°c, kallt och möjligtvis så regnar det också. Not fun! Vad tror ni? Kanske ska ha gummistövlarna på mig idag? :P Svart-lila-blommiga! Jättefina. Köpte dem när  jag va i Chile i somras =)
Nej nu ska jag dra mig.. See Ya Later!

Jobbe!

Yo!
Idag skulle jag följa med mamma till skanstull och leta efter ett par tango skor när Anna-Karin från jobbet ringde och fråga om jag kunde komma in och jobba. Klockan va då runt halv 4 tiden. Eftersom jag inte jobbar så mkt nu så sa jag ja! Mamma sa ja åt mig :P hehe
När jag kom dit var det bara att börja på en gång. Vi hade runt 108 julbordsgäster och halvfull matsal... Jag skulle jobba i matsalen istället för Valle (min syster) men jag vart allt-i-allo istället. Sprang överallt, uppe i matsalen och nere på julbordet. Helt okey!
Trodde vi skulle vara kort om folk eftersom Valle inte kunde jobba och Emily hade tagit vaccinet dagen innan så hon kände sig si-så-där. Men hon jobbade iallafall... Hon hade bara ont i armen så hon kunde inte bära så mkt.. Det ordnade sig till slut. Hon är nog den första på jobbet som har tagit den... Jag kommer inte att göra det. Jag känner att om jag ändå har överlevt alla andra influensor tidigare så kommer jag nog göra det nu med. Får jag den så får jag den. Vad ska jag göra?? Hur skulle ni göra? Ta den eller inte?
I slutet av kvällen så gick jag på besök hos våra grannar, restaurang JT. De har nämligen köpt upp en av våra lokaler STRIX som jag jobbade mest i och gjort om den. Det såg så mkt större ut och väldigt fint och fräsht va det också.. Fint golv =) Innan hadde vi heltäckningsmatta, ebolamattan kallade vi den för men nu har de svart kakel tror jag det är. Men iallafall... som sagt så va det STORT och fint!
Kom hem precis från jobbet... Hittade en "present" på sängen av min lillasyster Caroline. Hon vill ha hjälp med en bildläxa. Woho! Nu får jag rita lite också. Älsar att rita, måla och pyssla. Tycker det är jätte kul :P
Anyway, nu ska jag hoppa i sängs.. Upp och jobba imorrn med, julbord i Alberts =)
God natt på er!

Ben&Jerry's och 2012

Nu sitter jag här i mitt rum med mina favorit killar. Ben och Jerry! De kan alltid få mig att må bättre när jag mår piss... Jag känner mig sååå dum och tom och ensam just nu. Vad gör man då??

Visste ni att jag blev tillsammans med världens underbaraste kille i början av mars... Min första kille! Allt va så spännande och nytt. Känslorna, pirret i magen, tankarna - ja, allt. Det va en avslappnad relation vi hade, en relation jag alltid velat ha. Där man litar på varandra och kan ha egna liv plus ett liv tillsammans om ni förstår vad jag menar.. Allt va iallafall underbart tills i somras. Jag trodde att allt skulle gå bra och att lite semester inte skulle skada vårat förhållande men jag hade tydligen fel...
Jag hade bestämt långt innan jag träffade honom att jag skulle till Chile den sommaren och träffa familjen. 1 månad, hela juni va jag borta. Men det va jättebra för då kunde han åka till Göteborg och träffa sin släkt och sen skulle vi mötas i Stockholm i Juli... Men han kom aldrig. Istället så kom han tillbaka i Augusti och i mitten av den månaden så vart jag dumpad.
Han sa att han inte kunde ge mig det jag ville ha, att han hade tänkt på det under några veckor och så... Och så va det slut! Det jobbíga är att han e inte någon dålig kille nånstans. Visst han gjorde det omöjligt för mig efteråt eftersom han ville vara kompisar direkt efter och det kunde inte jag eftersom jag fortfarande hade känslor för karln, sa att han saknade mig men ville inte försöka igen eller ångrade sig inte heller. Då blir det lite knasigt men fick honom att inte höra av sig...
Anledningen till att jag berättar detta är för att idag, för inte så längesen så va jag inne på facebook och fick reda på att han har en ny kvinna i sitt liv... Jag vet inte... Det kändes konstigt. Jag vet inte om jag va arg, ledsen eller glad för han. Vet inte ens om jag kanske fortfarande har känslor för han heller... Troligen så har jag det och kommer nog alltid att ha det. Min första kärlek =) Tror alla minns sin första kärlek va?
Iallafall.... Sitter med Ben och Jerry, Chocolate Ice Cream with Marshmallow, Caramel & Chocolatey Shaped Fish! Hehe.. långt namn! Gott är det dock. Gott men farligt.
Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig. Tittade på filmen 2012 nyss - Den va bra, hade dock förväntat mig något mer.. det kändes som om det fattades nått. Kanske är det för att varken kvaliten eller ljudet va i toppform. Ska dock se den på bio snart :P hehe.
God Natt på er alla!

December...

God Morgon!

Imorse vaknade jag av att Angelica ringde och väckte mig vid 3 tiden... Hon är en av mina bästa vänner och mor till min gudson Hampus =) Vi pratade om att vi äter för mkt pepparkakor i år och kollade när det är dags att börja baka lussekatter...
Sen pratade vi också om att Hampus har blivit väldigt förkyld stackarn och att vi ska försöka träffas nästa vecka iallafall...
Igår gick jag och la mig ganska så sent. Pyntade våran julgran =) Fin blev den också! Det är ju början på december så! Hade filmkväll med systrarna.... Lagade lite mat, ris med wok.. mumms!
Nu sitter jag här i mitt rum, städat lite och tittar på film. Har börjat skriva ett personligt brev som jag ska använda när jag söker lite jobb... Det är nämligen så att jag jobbar nu extra på Engelen men behöver något mer, så... Ibland kan man känna sig tom, och det gör jag nu. Det känns ibland som om det fattas något. Något som jag behöver för att kunna vara lycklig och jag tror att i mitt fall så är det jobb. Im hunting!
Nej, nu ska jag laga lite middag!
See Ya Later!

Mee!

Nu är det dags igen... Att påbörja min blogg. Varför?? Det vet jag inte. Har pratat mkt med en kompis om det så... Har snott en lista av henne som man kan fylla i om sig själv. Låter som en bra sak att göra.
Namn:Gisela Rojas Basaez
Piercingar: Öronen
Tatueringar: 2 st på ryggen
Längd: 161 cm typ
Skostorlek:
39 typ
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland så..
Tänker du på självmord: Nej!
Tycker andra att du är attraktiv: Kanske?!?
Dricker du:
Of course, för mkt ibland dock!
Använder du droger:
Nej!!
Röker du:
Jaaaa!
Snusar du:
Nope.
Vilket shampoo använder du: Head and shoulders
Vilken parfym använder du:
Ralph Lauren
Vad är du rädd för:

Gillar du att tvätta: Det är okey!
Gillar du Berg-och-Dalbana:
Yes!

SENASTE..

Film du hyrde:
Ojojoj! Bra fråga...
Film du köpte:
Australia/A Good Year
Låten du lyssnade på: Pachanga - Calienta Remix
Låten du hade på hjärna: Kenny Loggins - For the first time
Låten du laddade ner: Vertical Horizon - Goodbye Again
Personen du ringde: Valentina
Tv program du tittade på: No One!
Personen du tänkte på: Catta

FÖR ELLER EMOT...

Långdistansförhållanden:
Doesn't matter! Tror dock inte på det längre...
Utnyttja någon: Emot!!
Självmord: Emot!
Att använda droger:
Emot
Sex före äktenskap: Ehh...hmm
Köra onykter: Emot!
Förhållanden: För!

FAVORIT..

Mat:
Pasta!
Låt:
Massor!
Sak att göra: Umgås med vänner o familj!
Sport:
All sorts träning!
Dryck:
Loka/Ramlösa
Kläder:
Miina =)
Film: Center Stage Turn It Up
Bil: Hummer och Lamborghini

HAR DU NÅGONSIN:

Gråtit över en pojke:
Ja
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Nej
Blivit arresterad: Nej

ANTAL..

Gånger du varit kär:
1
Gånger ditt hjärta brustit: 1
Killar du kysst:
Hehe... Några stycken
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte!
Ärr du har på kroppen: Massa!

Vad/vilket

Ska bli skoj:
Mysa med tjejerna på Söndag!
Ska inte bli skoj: Ändra på dygnet
Sparar du till: RESA!
Väntar du på:
Inget just nu
Pålägg som gäller:
Smör, annars blir dt torrt!
Dagens dryck: Glögg =) 

SENASTE..

Personen du fick mail av:
Facebook!
Personen du fick brev av: VeckoRevyn
Personen du fick sms av:
Catta
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Yesterday
Saken du köpte: Ben&Jerry
Du hade kul: Idag med mina småsystrar. 
Hur tidigt stiger du upp: 11 typ
Gillar du att slåss: Inte direkt
Vad ska du göra ikväll:
Sova låter som en bra ide
Är du seriös: När det behövs.
Vad är du allergisk mot: Fisk
Var har du ont: Överallt...
Använder du hårspray:
Ibland
Kan du stå på händer: Inte när jag kolla sist.
Favorit serie: NCIS, CSI, Criminal Minds

Håkan Hellström eller The Ark:
Ingen
Bright eyes eller Lars Winnerbäck:
Ingen
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Ibland
Är du glad nu: Det är jag väl
Var du glad igår: Inte så värst
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja!
Vad dansar du till:
Hip hop , R&b, reggeton m.m
Stockholm är:
Vackert
Göteborg är: en gåta.. har inte besökt det ännu!
Kan du sjunga:
Nja... När jag har tur med rösten så..
Mer värt än guld: Mina underbara vänner
Spaghetti eller makaroner:
Pasta överhuvudtaget är super!
Ett land jag helst vill besöka: Egypten!!!
Listan är tagen från catalinaprat.blogg.se - en av mina närmaste och äldsta vänner jag har =)
Natti natti!

RSS 2.0